Tahniah Hasmulini, hamil anak ke 6

kawan mamaalya

kawan mamaalya

 

Salam semua… teruja saya… kawan saya.. junior di UKM.. saya panggil Lini pregnant lagi untuk bayi yang ke 6.. express betul makcik sorang nih… hihii

Nak cerita sikit pasal junior UKM saya nih… kami ni kenal masa saya masih belajar dan masa jadi research assistant di UKM dulu. Kami pernah duduk saya rumah beberapa tahun. Memang sangat rapat la, dengan dia nih.. macam mak dengan anak la konon.. hahah..

Masa dihujung pengajian dia, dia cakap kt saya dia hendak kahwin, boleh tak carikan calon… masa tu saya pun tak kahwin lagi… macam mana la saya hendak tolong carikan calon untuk dia. Blurrrr… tapi akhirnya mungkin dia nekad sungguh.. sebelum habis belajar di UKM.. dia memang berkahwin dengan kawan sekampung dengan dia. Tentera TLDM.. Memang dia pun pregnant sebelum habis belajar.

HUbungan terputus beberapa tahun, jumpa semua bila bershaklee

Lepas dia kahwin, memang kami putus hubungan langsung. Sehingga macam mana, saya ajak di buat bisnes Shaklee dan dia pun memang hendak buat betul2.

Bila jumpa dia dah ada 5 orang anak.. hahah expressss rakyat…

Gambar 5 anak Lini
Gambar 5 anak Lini

Sekarang secara rasmi, Lini baru saja confirm pregnant untuk kali ke 5 anak ke 6… sebab dia pernah pregnant kembar untuk anak ke 3 dan ke 4.

Tahniah Lini… selamat menjalani tempoh 40 minggu ni dengan sangat2 best..

 

Saya akan tuliskan artikel untuk tatapan LINI

Dapatkan Terkini Artikel dari Kami
Tips Hamil : Tips Bersalin : Tips Menyusu
100% Privacy. We don't spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!