Pengedar Shaklee di Perlis, Jitra dan Changlun

12012014(002)

Nama saya Aminah Bt Hussain.
Pengedar Shaklee di Perlis, Jitra dan Changlun
Saya berkenalan dengan shaklee apabila sy menghadapi masalah sembelit yang serius selepas melahirkan anak kedua.. saya menghadapi masalah ini semenjak melahirkan anak pertama lagi, dan saya menyelesaikan masalah ini dengan mengambil minuman blackurrent jenama terkenal.
Setiap malam sy minum 1 atau 2 gelas minuman yang ditulis ‘ diperkaya dengan vitamin c’ ini dan pagi esoknya saya akan ke tandas dengan senang hati.. suatu hari suami bertanya banyak mana dah sy ambil minuman ini? Baru sy terfikir saya dh minum minuman ini selama 1 tahun dan kadar gula yang tinggi berada dalam badan saya.. terpaku dan terduduk seketika, saya merasa risau sangat akan terkena penyakit diabetes suatu hari nanti.
Suami syorkan saya minum susu untuk gantikan minuman itu, padahal saya seorang yg tidaksuka dengan susu..Perkenalan saya dengan upline saya, rupanya memberi berita gembira, saya boleh mengamalkan pil kalsium untuk mengelakkan sembelit.. dan memang betul, 4 biji ostemetrix setiap malam membuatkan saya ke tandas pagi esoknya dengan senang hati..
Sekarang saya mengamalkan ostemetrix, omega, vitamin c dan vitamin e untuk sihat dan cantik yang berpanjangan.. buat semua penduduk malaysia yang mempunyai atau ingin sihat secara bijak, amalkan supplement shaklee untuk makanan tambahan anda..
Hubungi saya untuk adukan masalah anda..
Number telefon : 0175082443
Fb : sihat yang bijak / cleo min
Web : ibudoakan.com
Dapatkan Terkini Artikel dari Kami
Tips Hamil : Tips Bersalin : Tips Menyusu
100% Privacy. We don't spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!