MULAKAN HARI ANDA DENGAN AIR DETOX

water-detox-07

water-detox-07

Menjadi fitrah atau kebiasaan jika seseorang wanita itu ingin nampak cantik dan menawan. Rasa seakan pelik kalau kita lihat ada wanita yang tidak mementingkan penampilan diri. Ya, mungkin ada yang ambil mudah, tetapi tidak terlalu banyak. Rata-rata pasti mengimpikan berat badan yang ideal.

Saya juga tidak terkecuali. hehehee..Tetapi apa yang saya ingin kongsikan hari ini, bukan produk kecantikan, produk kurus untuk anda tampil cantik semua, tetapi saya ingin kongsi tips bagaimana ingin dapatkan berat badan yang maintain PLUS mengekalkan kecerdasan badan luar dan dalam..

Sebab ape?? Kalau kita semua perasan, ramai yang ingin kurus, tetapi cara tak kena.. Kurus tetapi macam orang sakit je..Kan??

Jpeg Jpeg 11004210_922703164458909_8581735_n

Ok, berbalik pada MAIN POINT kita. Kalian semua tahu tidak AIR DETOX?? Pernah minum atau tertengok di laman-laman sosial?? Ok, bagi yang ada tahu fasal AIR DETOX ini bagus. Pada yang belum, meh saya beritahu..

AIR DETOX ini bagus tau. Dulu saya pun tak minum. Sekarang bila cuba sekali, perghhhh..Memang teruja sesangat. Sebab ape?? Sebab die memang AWESOME…hehehhehee..

Bila pertama kali saya minum AIR DETOX ni kan, memang pagi-pagi saya akan membuang, dan saya rasa bertenaga je.heheheh Bila pertama kali saya buat, lepas tu emak saya, adik saya pun nak cuba, sebab sedap kata mereka.hehehe..

Antara resepi AIR DETOX yang saya amalkan ialah SERAI + HALIA, LEMON+ TIMUN dan BLUEBERRI + MINT APPLE… Memang PENCERNAAN korang jadi SUPERB habis lah.. Dan bila korang amalkan selalu, sedikit sebanyak, badan korang pun akan jadi kurus tau..

Sebab apa??

DETOX penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Mungkin ada yang pernah berdiet tapi tak nampak kesannya. Puncanya mungkin masalah detox. Bila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk serap nutrient yang diambil samada daripada supplement atau diet harian. So, bila nak KURUS kita kena la DETOX dulu ye..hihih..

Kalau nak yang paling SUPERB cuba lah resipi dengan LEMON TU YE..

Sebab apa??

AIR LEMON dapat membersihkan sistem penghadaman, membaiki fungsi buah pinggang dan organ hati daripada bahan buangan dan toksin. Kedua-dua gabungan LEMON dan AIR dapat mengurangkan kandungan lemak yang BARU dimakan. So, sangatlah baik setelah selesai memakan makanan yang banyak lemak.

Dan yang paling AWESOME kan, baru semalam jumpa kawan, dia cakap muka saya nampak berseri-seri dan minta tips.hehheeh. Saya terfikir juga, takde tips rasanya. Tetapi bila saya cerita pada dia yang saya amalkan air DETOX ini, die terus teka ‘ Oh, AIR DETOX RAHSIANYA’ hahahaha.. Maybe juga.. So apa tunggu lagi.. Cara mudah untuk kurus bukan?? Jom cuba…J

.Fazeaty

 

Untuk kurus boleh klik link ini

Dapatkan Terkini Artikel dari Kami
Tips Hamil : Tips Bersalin : Tips Menyusu
100% Privacy. We don't spam.

One thought on “MULAKAN HARI ANDA DENGAN AIR DETOX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!