Kedai Nasi Arab tersedap pernah saya makan… D Arab Station…

13413595_10154261335143832_3489658891243899582_n

Baru nih dapat review satu restoran Nasi Arab di Alam Damai Cheras…

Asalnya kenal owner restoran nih di Iftar Kemanusiaan di The Space Bukit Jelutong, masa tu nasi Arab di sediakan. Maka dapat berkenalan dengan boss Nabi Arab nih.. kemudian dia jemput kami blogger2 untuk berbuka puasa di restorannya di Alam Damai…

Memang masa iftar tu, memang non stop makan nasi tu, banyak jugak lebih, rasa macam nak tapau, tapi segan.. hihihi memang sedap gila, dari nasi, sambal, salad sayur dan ayam dan kambing dia.. tapi masa iftar tu saya tak merasa makan kambing..

Restoran D Arab nih terletak di Alam Damai Cheras, saya pun pertama kali sampai kawasan nih.. perjalanan ke sana stuck dengan trafik jem sebab ada kemalangan pulak.. Sebenarnya tak jauh mana pun dari Bangi, tapi sebab trafik jem, so lambat jugak kami sampai kat restoran.

Disebabkan review nih boleh datang dengan seorang lagi, maka suami saya pun tak dpat ikut, sebab sapa nak jaga anak pulak nanti.. hihih.. suami berbuka di kedai mamak sebelah restoran tuh.. hahah…

13412998_10154261334958832_6440451455340978482_n 13413595_10154261335143832_3489658891243899582_n
13419084_10154261336448832_6081923508797027327_n 13427742_10154261334903832_6306142666504329056_n
13428622_10154261335993832_8319192794264424801_n 13432237_10154261335583832_3484979013130415951_n 13432450_10154261335273832_2953306232979241319_n 13434749_10154261335033832_815421173649221208_n 13442223_10154261335853832_3627764376868012278_n 13465950_10154261336038832_3046684588970142770_n 13466416_10154261335933832_4481908463336598519_n 13466416_10154261336178832_9096365068154166727_n

 

Jika sesiapa ingin datang ke sini.. boleh ke facebook D Arab Station..

Alamat: ALAN DAMAI RAYA 2, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia
No. Phone: 03-9108 3331
Dapatkan Terkini Artikel dari Kami
Tips Hamil : Tips Bersalin : Tips Menyusu
100% Privacy. We don't spam.

4 thoughts on “Kedai Nasi Arab tersedap pernah saya makan… D Arab Station…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!