Dapatkan Diskaun 12% BUffet Ramadhan De Palma Hotel.

13432357_1710549515834266_2233433979998700218_n

Salam semua..

Alhamdulilah… last minit akhirnya dapat jemputan untuk buat review di De Palma Shah Alam… Sepatutnya saya ada review di Bukit Jelutong 8 Jun tuh,, tapi review di situ di tunda esoknya, maka boleh la berkelapangan untuk ke De Palma.

Sebenarnya ini tahun kedua kami membuat review di sini… Alhamdulilah, tahun lepas ada lebih 40 orang yang redeem diskaun menggunakan code blog kami..

Untuk mendapat diskaun 12% , hubungi De Palma hotel dengan Tempahan : 03-5542 8080
sambungan :611/608/405/406

Dan sebut nama blog MAMAALYA.COM, maka akan akan dapat diskaun hampir RM10!!

Apa yang menarik di De Palma??

Saya rasa ramai dah orang Shah Alam yang dah pernah berbuka puasa di De Palma. Masa saya review hari tuh, memang kebanyakkan yang datang bawa family masing-masing dan kebetulan masa tuh masih sekolah bercuti lagi.

Yang Paling saya suka dekat De Palma nih, dia ada buat ala2 gerai kecil dan ada orang yang jaga. Dan ada juga makanan yang di serve fresh di masa on spot mcm keli goreng, cucur, ubi, roti canai, tosai, mee goreng, keytiey goreng… apa lagi ek… haaaa ikan bakar portugis banyak lagi laaaaaa..   Bila masa kat situ, mmg fresh la kita makan kan…

Kita layan gambar2 la best sket… nak cerita pun tak best kan…

Ini bahagian desert.. ada kek.. ada kuih malaysia, puding roti, pengat macam-macam jenis..

13413605_1710550255834192_8706422813666996363_n 13434944_1710550415834176_4196489600963217961_n 13442127_1710550472500837_7536900238979852845_n

 

Pastu dia ada juga bahagian yang staff De Palma masak on spot kat situ, mcm roti jala, roti canai, keli goreng, goreng pisang, cucur.. banyak la lagi..

13406933_1710548652501019_4373004413026606207_n 13417453_1710549452500939_973002226276945153_n 13445242_1710549382500946_252554426944119670_n 13450290_1710549255834292_968455347353370149_n

nih lauk-lauk untuk nasi pula.. yang nih mmg ada beberapa bahagian..
Lauk Raja Sehari – macam ala kenduri..

Pastu lauk tradisional.. ada siput sedut, telur masak merah, ikan patin masak asam, banyak lagi… best tau.. tak larat nak makan semua hakikatnyaaa.. hahaha

13406795_1710549939167557_5878989652541706032_n 13406847_1710549855834232_2272156962710160687_n 13407168_1710549709167580_6273326743260576106_n 13412859_1710549892500895_3096721514269029013_n 13419242_1710548782501006_8447018312100041315_n 13428493_1710549805834237_4102768733743197463_n 13432357_1710549515834266_2233433979998700218_n 13435531_1710549569167594_4314417341778286921_n

Pastu untuk sukakan suasana yang Islamik, berbuka di sini ada disediakan marhaban oleh pelajar Tahfiz, dan ada video pengisian dari ustaz. Dan solat jemaah Magrib pun ada di buat di Surau Annur di tingkat bawah.  Jika ingin meneruskan untuk berterawikh pun boleh sebab buffet ramadhan di sini di buka dari pukul 6.30 petang sehingga 10.00 malam. Jika anda berterawikh di sini, masih boleh sambung moreh di dewan grand ball room tersebut.. Best kan??

Sesapa yang ingin bawak family ke, adik beradik ke, staff office ke..  tak rugi bawak ke sini..

Kalau korang booking guna code MAMAALYA.COM boleh dapat diskaun 12% dalam RM10 gituh… so buffet harga dia Rm58, so boleh dapat Rm48!! Bawah RM50 tau….  Nanti calling jek De Palma ek..

b54412b0-c5d7-405f-b357-8d357121cad2

 

ok.. itu sajaaa.

Sekian review dari saya.. hihi

 

Dapatkan Terkini Artikel dari Kami
Tips Hamil : Tips Bersalin : Tips Menyusu
100% Privacy. We don't spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!