Daftar Ahli

Mengapa kena mendaftar menjadi ahli?

1) Seumur hidup dapat membeli dengan harga ahli.

Pengambilan vitamin adalah perlu untuk optimumkan kesihatan anda. Salah faktor pengambilan vitamin adalah perlu kerana makanan sekarang tidak dapat dipastikan tahap kebersihan dan keselamatan yang optimum. Contoh, kita pun kan tahu, ayam yang kita makan dicucuk beberapa kali, untuk mengelakan selsema burung, kemudian di suntik lagi untuk cepat besar dan juga untuk dagingnya kenyal.
Jadi dengan mendaftar menjadi ahli, anda boleh membeli vitamin dengan harga jimat. Untuk pengetahuan anda semua, vitamin Shaklee adalah antara yang terendah di pasaran..

2) CASH BACK/ BONUS

Makan vitamin dapat bonus, bukan best ke?? Vitamin adalah satu keperluan semua orang, dari kecil hingga ke dewasa dan orang-orang tua. Jadi anda akan sentiasa perlu untuk mendapatkan vitamin untuk memastikan nutrisi di dalam badan anda mencukupi. Sapa tak nak sihat kannnn

Dia bukan satu produk yang kita beli hari ini, bulan depan tak beli dah… Kereta pun perlu di maintain beberapa bulan sekali.. badan kita lebih2 lagi perlu. Betul tak…

Dengan menjadi ahli, kita boleh belikan vitamin untuk anak kita, mak ayah kita, adik beradik kita dan saudara-saudara kita.
Apabila kita sudah banyak membeli, jika point minimum sudah cukup, kita sudah layak untuk dapat bonusss!! Sapa yang kasi duit saja-saja tanpa tujuan, betulkan, paling kurang boleh beli untuk belanja dapur.
Kalau tak dapat ahli, tak dapat semua benefit ini, kann dah rugi..

3) Sistem Shopping Online.

Sejak 1 Oktober 2013 Shaklee telah menggunakan sistem online 100%. Jadi amat mudah untuk semua orang untuk membeli vitamin yang mereka mahu. Tidak perlu menyusahkan orang lain dan lebih selesa untuk memilih apa yg kita mahu beli. Harga sebagai ahli pun siap tertera di skrin komputer.

Kita juga boleh melihat berapa point yang telah kita beli pada bulan tersebut. Jika mahu mendapat bonus/cash back kita boleh lihat berapa lagi UV yang diperlukan.

Di website http://www.shaklee.com.my/ ini juga, jika ada anak saudara kita mahu mendaftar dibawah kita, kita pun boleh daftarkan sendiri saja dengan mudah.

4) Penghantaran diuruskan oleh Pihak Shaklee.

Ini paling seronok membeli barang dengan Shaklee. Urusan pos semua dilakukan oleh mereka. Barang boleh dipos ke rumah kita, dan juga boleh dipos kepada alamat yang kita tetapkan. Tak perlu dibeli barang, kemudian pergi ke pejabat pos dan pos kan… Mudah kan??
Paling seronok, sikit atau banyak kos pos adalah tetap iaitu RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak. Kalau pembelian kita lebih RM800, kos pos adalah percuma.. huhuh baik sungguh Shaklee ni kannn.

Jika ada kawan kita yang jauh mahu membeli, mudah saja, tak payah nak hantar jauh2, semua di uruskan oleh Shaklee.

5) Tak perlu MODAL jika mahu berniaga.

Dengan mendaftar ahli sebanyak RM75, jika ada yang ingin berniaga, tidak perlu sudah untuk mengeluarkan modal. Jika ada pelanggan mahu membeli, mereka akan bank in duit yang perlu dibayar, kemudian kita sendiri akan gunakan duit tersebut dan memesan barang dari Shaklee secara online. Mudah kan??

Kita tidak perlu menyimpan stok langsung kalau nak di ikutkan, tapi biasanya untuk agen yang sudah lama, ada juga menyimpan stok kerana vitamin memang cepat habis dari HQ dan cawangan.

Berminat untuk menyertai kami??? Hubungi kami SEGERA

Borang Pendaftaran Ahli

 

Verification

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!