Awet Muda, Tambah Tenaga dan Memperbaiki Hubungan Suami Isteri dengan Jus Wanita ORLIN

10013849_854698231247344_3840115444125754809_n

Salam semua pembaca mamaAlya.com. Harap semua sentiasa anggun dan jelita :)

Sapa ingin menjadi awet muda sentiasa?? hihi Mestilah kan.. kita mahu muka kita sentiasa tidak di mamah oleh usia.

Baru-baru ini pemilik produk Alludra International telah berkongsi tips awet muda, tambah tenaga dan memperbaiki hubungan suami isteri dengan produknya yang terkini iaitu Orlin dibawah keluaran Alludra International.

Tengok muka Pn Arifah. .. awet muda kan… jeles tak?? hahahah Cuba teka umur dia berapa? Umur Pn Arifah sudah masuk 43 tahun sebenarnya.

10013849_854698231247344_3840115444125754809_n

11156146_1583284345252437_3804324653122212208_n

 

11391543_1604886023092269_5019792472613079950_n

 

Bagaimana Orlin dapat menjadikan anda awet muda?

Di dalam produk Orlin, ada beberapa ramuan yang berkualiti yang di adunkan untuk memberikan bantuan kesihatan seorang wanita. Antara produk adalah:

  • Madu
  • Kurma
  • Serapat
  • Kolagen
  • Pueraria Lobata
  • Pueraria Mirifica
  • Sireh
  • Habbatussauda
  • Garnicia Combogia

Ramuan ini mempunyai pelbagai kelebihan sendiri yang mampu membantu kesihatan wanita secara keseluruhan. Jika lihat senarai ramuan di atas, memang biasa dipakai oleh perawat-perawat perbidanan untuk mengembalikan kewanitaan selepas bersalin.

Banyak kelebihan minuman kesihatan ORLIN, antaranya:

  • Meningkatkan tenaga dalaman
  • Meningkatkan keinginan seksual
  • Menaikkan, menegangkan & menganjalkan payudara
  • Mencantikkan pinggul
  • Mengetatkan otot faraj
  • Menstabilkan masalah hormon wanita
  • Mengecutkan rahim
  • Mengurangkan keputihan
  • Kekat Awet Muda
  • Meremajakan kulit & berseri
  • Menghasilkan bentuk badan ideal


Testimoni Pengguna Orlin


testimonial

 

“Terima kasih kepada Orlin, Jus Wanita yang superb. Sebaik sahaja pengambilan pertama saya sudah dapat menikmati kesannya. Selalu badan rasa letih dan tidak bermaya, kini saya tidak mengantuk di waktu siang. Kalau jus lain tu katanya bertenaga dan segar, tapi bila minum letih jufa dan bila tengah hari jer mula la mengantuk dan lesu.. tiada kesan. Sekarang best.. dengan ORLIN badan sentiasa rasa segar dan cergas. BIla tidak penat tidaklah ‘mencuka” jer. Barulah ceria melayan keluarga.. Anak gembina dan suami bahagia.. Tq ORLIN…”happy family”

Pn Nor.

 

“Syukur bertemu dengan Orlin. Bekerja sebaga jururawat amat mencabar. ORLIN membantu memberi rasa sihat, segar, cergas dan bertenaga. Hilang tekanan di tempat kerja. Bila tidak penat, balik rumah masih boleh menguruskan rumahtangga dengan baik. Husband perasan saya sudah tidak membebel.. happy jer masak.. mengemas.. membasuh.. melayan anak 4 orang, belai suami tanpa batasan.. tip top kata husband… ORLIN terbaik!!

Pn Intan

 

Power.. power.. power.. ORLIN merungkai masalah dalaman wanita.. ORLINE mendatangkan rangsangan untuk bersama suami. ORLIN menyelesaikan masalah keputihan. ORLIN memberi tenaga… saya sentiasa ceria. ORLIN membuatkan saya berjaya tahan lapar.. 1 minggu hilang 1 kg. ORLIN is everything to me.

Pn Iza

11223753_1613062125607992_7143486566063424729_n 11249019_1613062122274659_8981793931789841387_n

 

Memang tidak rugi untuk mencuba produk ini. Saya masih tidak boleh mencuba produk ini sebab sedang hamil. Nanti bila dah bersalin saya akan buat satu entry khas untuk berkongsi kehebatan produk ORLIN ini yer..

 

Jika ada yang berminat untuk mendapatkan produk ini, sila hubungi pihak ORLIN di maklumat di bawah ini.

 

Facebook : Alludrainternational
Alludra HQ : 017-6767966
Harga 1 botol Orlin ini adalah RM 99.90 ( WM) / RM104.90(EM)
1 botol mengandungi 250ml
Dapatkan Terkini Artikel dari Kami
Tips Hamil : Tips Bersalin : Tips Menyusu
100% Privacy. We don't spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!