Anda Tidak Sempat Pergi ke Big Bad Wolf 2015?? Ini Penyelesaiannya.

12316328_10207982814793550_4475759971814995007_n

Macam biasa, BBW tiba lagi, walaupun buku tahun lepas pun tak diselak2 lagi.. hahah tapi memang keinginan membuak2 untuk borong lagi buku lagi (mungkin tak terbaca2 jugak nanti.. hahaha)

Tapi apa memang kita mungkin tak sempat, malas nk bersesak2, takut rambang masa semua nak beli.. so ada kawan saya Puan NAzrah akan membantu anda untuk mewakilikan anda untuk membeli buku-buku di sana.

Puan Nazrah boleh di hubungi di facebook beliau https://www.facebook.com/nazrahku

Jemput masuk ke channel berikut untuk melihat buku2 pilihan beserta terma&syarat pembelian..

https://telegram.me/bbwpersonalshopper

Bagi rakan-rakan yang tiada telegram boleh ke fb group Personal Book Shopper:
Kalau ada yang nak pesan, pm Puan Nazrah di 0192297425 (whatsapp/telegram) secepat yang mungkin ya.
Biasanya lepas beberapa hari dah susah nak jumpa buku yang sama sebab bila buku habis mereka akan keluarkan stok buku lain pula.
12316328_10207982814793550_4475759971814995007_n

Ini antara buku yg ada.

12299161_10207982877515118_3345699908559945929_n
12301611_10207982870474942_7883551755715963269_n
12301643_10207982872514993_8044182539278206853_n
12308642_10207982877355114_5512350535086068077_n
12308667_10207982873595020_3502744369557028374_n
12308767_10207982871794975_5418581203805912709_n
12310498_10207982872114983_3796746142457296289_n
12310689_10207982879835176_3999143934023359042_n
12313578_10207982875155059_2543380503442822719_n
12314008_10207982874475042_3324879674322747725_n
12314143_10207982873155009_5769171910304239458_n
12316130_10207982875595070_4363134546510523840_n
12316438_10207982873515018_6335652515578093721_n
12316556_10207982874115033_941946612016487773_n
12316626_10207982877755124_5533753678893285119_n
12321108_10207982871634971_4359805040600586734_n 12342299_10207982877955129_108289609577210940_n
12342399_10207982874875052_4291830786170860187_n
12345524_10207982875955079_7315899376920678178_n
12345558_10207982880115183_1331076872455649397_n
12346326_10207982872394990_6852428536738850232_n
12347752_10207982875395065_3012370433317605248_n 12347752_10207982876635096_8237345004766607466_n 12347796_10207982873915028_541124540333211972_n 12347808_10207982879035156_8834576953567862950_n
Dapatkan Terkini Artikel dari Kami
Tips Hamil : Tips Bersalin : Tips Menyusu
100% Privacy. We don't spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Sign up to our newsletter!